Sovo Sprey Yumurta
Kullanım alanı
Yumurta sarısının kullanıldığı tüm gıdalar. (Poğaça, börek, kurabiye, pasta dekoru vb.)
Hijyenik
Türkiye, Balıkesir’de bulunan ve dünya kalite standartlarında üretime sahip tesisimizde günlük yumurtadan pastörize edilerek, el değmeden 1. Sınıf gıdaya uygun ambalajlara dolumu yapılır.
Avantajlar
Gıda yüzeyine Yumurta sarısını fırça ile sürme (yağlama) işleminde kaybedilen 5 kat fazla zamanı ve fazladan %40 sürülen yumurtayı bize geri kazandır.
Püskürtme tekniğinin her alanda olduğu gibi gıda da, yumurtanın daha çok yüzeye ve eşit bir şekilde dağıtılmasını sağlar.
Kabuklu yumurtayı kullanmak için kırdığınız vakit ve likit yumurtayı kullanmak için ambalajı açıldıktan sonra 2 gün içerisinde tüketmek zorunda kalırsınız.
Sprey yumurta size kullanmaya başladığınızda 90 gün boyunca tazeliğinden ve performansından asla ödün vermez.
Saklama Kolaylığı
Koruyucu ve yanıcı katkı içermeyen SOVO tüplerini +4 c de muhafaza edilmesi yeterlidir.